Вижсайт за Биенале на българската илюстрация 2020

Дивите животни на града II

Дивите животни на града

Историите на дивите животни, с които имаме щастието да си съседстваме в градовете и селата, са толкова много, че не можахме да ги разкажем в една книга. Ето затова при вас долита и второто издание на „Дивите животни на града“. Кукумявки дебнат зад комините, гълъби щастливо крачат по перваза, соколи и малки ястреби зорко следят с поглед всяка мишка в парка, докато ята шашави врабчета писукат от храстите и създават шум и глъчка. Всички те са „Дивите животни на града“ и в тази книга ще ви срещнем с тях и техните истории. Ще си поговорим за спасяването, за помагането, за свободата и за живота ни заедно без да си пречим едни на други, защото винаги е по-хубаво когато има щастлив край. Е, някои истории имат, други нямат, но такъв е животът.

Нека заедно помогнем на животните в града, защото тази книжка също е вид помощ – парите от продажбата ѝ отиват за спасяването на дивите животни в градска среда, но преди това… трябва да се научим как да помагаме.

Нека ви разкажем…

  • Корица: твърда
  • Обем: 104 страници
  • Година: 2022 г.
  • Баркод: 978-619-91956-2-8
  • Автор: Елена Павлова
  • Илюстратор: Милена Радева
  • Издателство: Българска илюстрация

ПЪРВАТА част от поредицата можете да поръчате ТУК!
ВТОРАТА част от поредицата можете да поръчате ТУК
ТРЕТАТА част от поредицата можете да поръчате ТУК!

Проект „Дивите животни на града“ се реализира с финансовата подкрепа на програма „Социално ангажирани изкуства“ на Национален фонд „Култура“ и програма „Помощ за книгата“ на Министерство на културата. 

Add a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.