Вижсайт за Биенале на българската илюстрация 2020

Drink’n’Draw Plovdiv v1

Scheduled Изложби Новини
U Park Gallery Map
Да си част от група, общество, субкултура е стремеж. Да споделяш интереси и познания е в основата на общуването ни. Да твориш е начин на изразяване. За това за един творец е важно да бъде в среда, в която идеите са взаимни и разбрани.
Осъзнаването на липсата на една субкултура в Бургас ражда идеята за Drink’n’Draw – неделни творчески срещи, по време на които илюстратори, художници, графити артисти, изобщо всякакви артисти, изразяващи се чрез рисуване, се събират, за да творят и взаимодействат. Рисуват по зададена тема, или се допълват, или просто импровизират, ползвайки различни техники, докато обменят опит и идеи.
Артистите в Drink’n’Draw си поставят цели като общи проекти за разкрасяване на градската среда, проекти върху различни медии и не на последно място – събиране на все по-голяма група съмишленици. Защото е важно, творейки в и за един град, да се познаваме за да премахнем границите в общуването помежду си.
Грабвайте моливите, боите и скицниците защото срещите са отворени за всеки, който се чувства част от идеята!
В началото на събитието ще се представи кратка презентация от Светослав Станков, относно идеята и историята на проекта Drink’n’Draw.

Проект и идея – Светослав Станков
С покрепата на Андон Георгиев – Андонасти
Откриване: 20 януари 2018 г., 19:00 ч.

Място: U Park Gallery, ул. Отец Паисий №24, Пловдив

Add a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.