Вижсайт за Биенале на българската илюстрация 2020

Фестивал на детското четене

from to
Scheduled Новини Панаири
SOHO Map

В последно време детската аудитория страда от липсата, или дори от лошо организирани детски фестивали за книги. Именно затова с голяма надежда и много доверие тази година поглеждаме към първото голямо издание, което „Нито ден без книжки“ организира по повод своя пети рожден ден – един истински фестивал на детската книга, детското четене и детските издатели.. А ето и поканата, която Пирина Воденичарова отправя към всички колеги илюстратори, издатели, читатели и приятели:

Ще го отпразнуваме подобаващо с прекрасни детски книги, четене, потапяне в света на детската илюстрация, и топло общуване.
Сърцето на общността са именно междучовешките отношения, които си създадохме и продължаваме да подхранваме през всичките тези години. С радост очаквам да се видим, да се запознаем, да си поговорим и да си създадем спомени заедно.
Най-сърдечно ви каня на този • своеобразен фестивал на детското четене • в едно от най-уютните пространства на София – къщичката на SOHO на ул. „Искър“ 4. ♥
Ще бъдем там цели два дни!
Ето какво ви очаква на фестивала:
✴ Специално селектиран БАЗАР (изложение) на детски книги от цели 17 издателства: Timelines, ПАН, Дакелче, Клевър Бук, Таралеж, Хермес, Робертино, Мармот, Ракета, Българска илюстрация, Пурко, Книгозавър, Carrot, Рибка, Така започна всичко, Туй Онуй, ФЮТ, Панда
Обещаваме, че този базар ще бъде различен от всичко, което сте виждали до момента.
✴ Зала за събития, където всеки ден ще се провеждат работилници и четения за деца, представяне на нови книги, дискусии за деца и родители по важни теми. Подробна програма за двата дни ще откриете в секция „Дискусия“.
✴ В залите ще ви очаква и изложба от избрани творби на Петя Евлогиева и Мира Мирославова – имена, които са неоспорим еталон за качество на детската илюстрация в България.
Вземете си доброто настроение и ще се видим там!

Откриване: 23 март 2024 г., 11:00 ч.
Място: къщичката на SOHO на ул. „Искър“ №4
Закриване: 24 март 2024 г., 19:00 ч.

Add a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.