Вижсайт за Биенале на българската илюстрация 2020

Urbanites: Introducing (vol.1) – илюстраторска pop-up изложба

Scheduled Изложби Новини
BOLD SHOWROOM Map

Платформата за съвременно творчество и култура URBANITES SOFIA, създадена в края на миналата година от Ивана Вълчева (музикант) и Ася Попова (фотограф), организира INTRODUCING: 2 поп-ъп изложби в два дни.

Нашият фокус се спря на първата, която ще се състои на 23-ти ноември. Тук срещаме и познатото ни име на Александра Георгиева, която заедно с Теодор Генов ще представят пред публиката ироничен илюстриран свят от образи и герои. Резултатът от обединяването на техните стилове ще бъде изразен в специално създадените за изложбата творби. Главен обект е тяхната първа арт книга (в лимитиран тираж), а освен нея ще има принтове, инсталации и много голяма „синя изненада“. Събитието ще бъде съпътствано и от музиката на Григовор (So Called Crew) и Djobry (Sofia Beats).

Втората изложба ще се потопи гостите в еклектичния свят на Жоро Пеев (Jawpains), който ще преобрази пространтството в типичната за автора чудата, авангардна естетика.

Платформата URBANITES цели да обединява хора с интерес към изкуствата и да предоставя нови възможности за колаборации между младите българските артисти.

Откриване: 23 ноември 2018, 18:00 ч.

Място: BOLD SHOWROOM, бул. Христо Смирненски №58

Закриване: 23 ноември 2018, 22:00 ч.

 

Add a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.