Вижсайт за Биенале на българската илюстрация 2020

Изложба и представяне на графичния роман „АРАКЕЛ – Мимикрия“

from to
Scheduled Изложби Новини
СБХ Map

На 22 и 23 февруари 2020 година от 11 до 17 часа в изложбената зала на СБХ на улица „Шипка“ 6 (на втория етаж) ще се състои двудневна изложба и представяне на графичния роман „АРАКЕЛ – Мимикрия“. Официална премиера няма да има, но авторите Петър Станимиров, Пенко Гелев, Димо Стоянов-Димо, Евгений Йорданов, Веселин Праматаров, Румен Чаушев и Сотир Гелев ще бъдат в изложбената зала през двата дни и ще се опитат да обърнат внимание на всеки един от посетителите на събитието.
В третия албум действието се развива след събитията във втория албум, но преди първия. Аракел Хачатурян се опитва съзнателно да се добере до истината за себе си и за причините за това, което му се случва. Ретроспекциите се редуват с действителни случки в настоящето, които приличат на бълнуване и кошмар, но имат своето практично обяснение.
Третият албум се нарича „Мимикрия“, защото почти нищо не е това, което изглежда, но въпреки привидните неясноти много заплетени събития от предните истории за Аракел стават по-ясни и обясними.

Източник: FB event

Времетраене: 22-23.02.2020 г., 11:00-17:00 ч.

Място: СБХ (втори етаж), ул. „Шипка“ 6 

 

Add a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.