Вижсайт за Биенале на българската илюстрация 2020

Изложба: нестандартни книжни издания за деца

Scheduled Изложби Новини
Generator Map

Дипломиралите се едва преди месец илюстратори от катедра „Книга, илюстрация, печатна графика“, НХА, София, 2018 г. ви канят на първата си изложба, озаглавена „Нестандартни книжни издания за деца“. Експозицията представя авторските издания на бакалаврите.

С участието на: Александра Младенова, Анани Борисов, Борис Сокачев, Валентин Русинов, Георги Гиков, Йордан Йорданов, Нанда Ментешева, Румяна Русева, Румяна Соколова, Симеон Васев, Симона Каракостова, Симона Петрова, София Попйорданова

Ето и поканата, която отправят към вас:
„Заповядайте да разгледате в приятна обстановка творбите на дипломираните бакалаври от специалност “Книга, илюстрация и печатна графика” от Националната художествена академия!
Завършилите илюстратори ще представят своите авторски проекти за деца, които ще които ще бъдат не по-малко интересни и за вас.

Изложбата е отворена за всеки любител на книги и илюстровани издания и за всички останали, които тепърва ще превърне в такива.

На 12 юли от 19 ч. ще се състои откриването и ще можете да се запознаете лично с авторите в приятната атмосфера на пространството на Генератор.“

С разрешение от гл. ас. д-р Капка Кънева споделяме нейните снимки от дипломната защита на младите колеги, която се състоя на 19 юни 2018 г.

Откриване: 12 юли 2018 г., 19:00 ч.

Място: Generator, бул. Черни връх 47

Закриване: 19 юли 2017 г.

Снимки: Капка Кънева

Add a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.