Вижсайт за Биенале на българската илюстрация 2020

Mess as in Message – Pop-up изложба

Scheduled Изложби Новини
Cosmos Coworking Camp Map

През уикенда 19-21 април, Cosmos Coworking Camp представя pop-up изложба на Розалина Буркова (@thedrawingdoor). Тя вероятно вече ви е позната, а ако не – сигурни сме, че скоро ще сте влюбени в работата ѝ.

Розалина Буркова е визуален артист, илюстратор и аниматор, разделящ времето си между Барселона и София. Завършва образованието си по дизайн в Central St Martins, Лондон и се занимава професионално с илюстрация от четири години.

Портфолиото й обхваща широк спектрум от визуални проекти за клиенти като Gucci, Tate Modern, Liberty’s, Human Rights Watch, Galantis, Загорка и други.

В последно време Розалина развива интерес към областта, обединяваща илюстрация и изящното изкуство, като разделя времето си между работа с клиенти и лични проекти. Mess As In Message дава платформа именно на тези лични рисунки, които не са ограничени от брийф, крайни срокове или дигитални пособия. Поп-ъп изложбата ще покаже редица специфични, емоционални и енергични рисунки в голям мащаб, които Розалина е създала през последната година като отдих от комерсиалните проекти, както и някои нови принтове и анимации. Интерактивно изображение може (а може и да не) бъде включено във вечерта на откриването на изложбата.

Откриване: 19 април 2019 г., 19:00 ч.

Място: Cosmos Coworking Camp, ул. Ангел Кънчев №3 

Закриване: 21 април 2019 г.

Източник: FB event

Add a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.