Вижсайт за Биенале на българската илюстрация 2020

Музикална Аналог-ия /Изложба илюстрации от Chilla Goods/

Scheduled Изложби Новини
Бар Петък Map

В последния юнски понеделник бар Петък кани всички на откриване на една лежерна изложба с музикален дъх на лято още преди официално да влезем в разгара на летния сезон.
Илюстрациите на Chilla Goods ще оживеят на стените на бара за предстоящия месец юли, като на 25-ти юни е по-специалното откриване.
Освен на възможността да видите за пръв път красивите блендoве между рисуването и сантимента към аналоговата музика, да чуете вдъхновението на авторката, ще можете и да се потопите в магическото концептуално лайв изпълнение от муизкантите The Innkeepers Inc! 🙂

Chilla Goods се появява преди 3 години, с идването на авторката – Сияна Димитрова в София.

Основните ѝ музи са музиката, морето и българските шевици, може би, както и самият процес на рисуване – зараждането на идея, осъществяване и онези случаи, в които чувстваш сладко облекчение, че си изплюл нещо заровено някъде там в душичката, навън.
Откакто се помни, музиката върви ръка за ръка с рисуването – като касетката и моливчето, подкрепят се едно друго. Представител е на едно от последните поколения събирачи на касетки и дискове и разни други аналогови преносители в детсвото и музиката присъства в илюстрациите ѝ именно чрез тях. Вина имат и стиловете музика, които винаги са я съпътствали в живота – хип-хопа, джаза, боом бап и културата, от която са част.
The Innkeepers Inc са колектив от диджеи и бийтмейкъри. Симеон Веселинов има разнообразен каталог от бийтове в soundcloud, както и издадено дебютно EP за лейбъла Dusted Wax Kingdom.
Ще можете да чуете отнасящото им живо изпълнение по време на откриването на изложбата *Музикална Аналог-ия* от Chilla Goods на 25 юни.

Откриване: 25 юни 2018 г., 20:00 ч.

Място: Бар Петък, ул. Ген. Йосиф Гурко №21

Закриване: 31 юли 2018 г.

Източник: FB event

Add a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.