Вижсайт за Биенале на българската илюстрация 2020

Спечелете щанд по време на Frankfurter Buchmesse

Спечелете щанд по време на Frankfurter Buchmesse чрез Wild Card

За четвърта поредна година панаирът на книгата във Франкфурт дава възможността да спечелите Wild Card. През последните три години в надпреварата са се включили повече от 460 участника от 20 държави. Поради тази причина този път наградите ще са ДВЕ!!! Едната е насочена към немските изложители, а другата към международните. Единственото, което трябва да направите е да дадете достатъчно впечатляващи отговори на трите въпроса, за да спечелите уникалната награда от 8 кв. м. щанд по време на НАЙ-големия международен книжен форум в света. Заедно с „традиционните“ издатели в надпреварата могат да се включат и илюстратори, game developers, digital audio content creators, научно и образователно насочени компании, влогъри, блогъри, фотографи и всеки, който пожелае.

Как?

Регистрирайте се до 31 май 2018 г. и отговорете на трите въпроса:

  • Защо панаирът се нуждае от вас като изложител?
  • Как ще популяризирате вашето участие преди панаира?
  • Как ще се открои твоят щанд?

Ето и какво разказват победителите на Wild Cards:

2017:
„Wild Card ни даде невероятна възможност да обединим на едно място литературното общество на Lit & Sit. Беше страхотно как Frankfurter Buchmesse направи нашият старт много по-лесен!“, разказват Dörte Brilling и Birgit Kidd.

2016:
„Wild Card беше чудесна възможност да представим нашата „multimedia textbook (mBook)“. Още повече, че чрез „Edu Couch“ успяхме да провокираме темата за дигиталното образование и да предложим нови идеи.“ – Benjamin Heinz, CMO на Institut für digitales Lernen (Institute for Digital Learning).

2015:
„Спечелването на Wild Card беше крайъгълен камък в кратката история на нашата компания. Дори бих се осмелил да кажа, че нещата никога нямаше да се развият толкова бързо, без вниманието, което получихме – само няколко месеца по-късно бяхме поети от Ullstein Buchverlage GmbH “ – Felix Plötz от Plötz & Betzholz Verlag.

Тук можете да попълните формуляра за участие. Успех на кандидатите!

Източник: Frankfurter Buchmesse

Add a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.