Вижсайт за Биенале на българската илюстрация 2020

“Защо медът е толкова сладък?”

“Ще получиш автограф от авторката Мая Бочева – Уики. Ще хапнеш хубава джинджифилова меденка от “Курабийница” и заедно ще играем на веселите игри от книгата! Дори ще пееш с децата от вокална група “Бон-Бон”. Ще бъде много забавно и дори ще научиш нови и интересни неща свързани с нотите и музиката, със смятането и пресмятането, но и не само… ако си любопитен какво още – ела на следобедно, предколедно книго-преживяване!

На събитието ще бъдат нашите приятели от “Аз чета” и “Българска илюстрация”, които ще разкажат в последствие дали нашето книжно тържество е било интересно. “Книжни криле” също са наши приятели и партньори на този проект и не на последно място е важно да спомена, че книгата достига до вас благодарение на финансовата подкрепа на Министерство на културата.

Хайде, не му мислете, а идвайте да четем и да играем! До скоро!” – кани авторката на Мая Бочева-Уики, чиято нова книга ще видим този вторник. А ако сте нетърпеливи да разгърнете страниците още преди да сте видели изданието, можеъе да го направите ето тук.

Кога: 10 декември 2019 г., 15:00 ч.

Къде: Литературен клуб “Перото”, НДК

Add a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.